Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Casa
  2. Japón
  3. Kioto
  4. Kyoto
  5. Kyoto
肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL KYOTO, Kyoto, 26

肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL KYOTO

5.0
5
5 reseñas
más de ¥10.000
Japonesa
Niku Kappou Futago is a top-class Wagyu restaurant that delivers the precious Kyoto Beef and the essence of Japanese cuisine. Various parts of Kyoto beef are interwoven with Japanese techniques, and the best ingredients, allowing the chefs to produce the highest level of luxury, and deliver "Tastebud Euphoria" to many customers.

Kyoto beef has a long history; in Japan's oldest Wagyu book written in 1310, it is mentioned as "Tamba beef." Along with delicious water, the "Traditional and cultural taste of 'Kyoto meat'" which are individually raised with great care and the skill of craftsmen in the rich nature of the four seasons. The delicate taste and elegant texture is truly a work of art that is the ultimate luxury for your palate. Please enjoy the expressions of Kyoto beef with its beautifully marbled red meat.

With our cherished spirit of stylish hospitality, we offer seasonal dishes and the four seasons of Kyoto.
For guests hosting special events, our chef who used to be a master chef at Michelin 3 star restaurant is pleased to accept special menu requests to make the occation and make it a colorful, unforgettable experience.

<Course Content>
Kyoto Meat "Miyabi" Special Kaiseki: 16000 yen
If you have any allergies or dislike to any ingredients, please indicate them in the remarks column when you make a reservation.

<Cancellation Policy>
Cancellation on the day of reservation: 100%.
Cancellation 1 day before the reserved date: 100%.
Cancellation 2 days before the reserved date: 100%.


【肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL 京都 1F】
希少な京都牛の旨味と、和食の真髄を届ける最高峰の肉割烹のフルコース。
京都牛の様々な部位に和食の技を織り交ぜ、最高の食材と料理人が最高峰の贅沢を演出。お客様に「口福」をお届けします。和牛本来の旨味・美しさを最大限に引き出した肉割烹を季節の旬の食材とともにご堪能ください。

京都牛の歴史は古く、1310年に描かれた我が国最古の和牛書に「丹波牛」として取り上げられてています。おいしい水、四季の豊かな自然の中で、一頭一頭丹念に匠の技でこだわり抜いて育て上げる「伝統と文化の味 “京都肉”」。その繊細な味わいと上品な舌ざわりは、まさに美味の贅を極めた芸術品です。赤身肉に網の目状に入った美しい霜降り、京都肉の表情をお愉しみください。

「iki」な おもてなしの心を大切に、素材本来の味にこだわった料理人が仕立てる、旬のお料理と京都の四季をお届けしています。
特別な食事会、披露宴などでご利用のお客様には、ご要望に合わせて、一生の思い出に残る素敵な一日を彩るメニューをご提案いたします。

<コース内容>
ご予約下記のコースのみ承ります。
京都肉「雅」特別会席 16000円
アレルギーや苦手な食材がある場合は、ご予約の際に備考欄へご記入ください。

<キャンセルポリシー>
予約日2日前〜当日のキャンセル:コース料金の100%

Haz una reservación

2 personas

7:00 p.m.


Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    más de ¥10.000
  • Cocinas
    Japonesa
  • Horarios
    Diario 17:00–22:00 Es posible que haya excepciones a los horarios de arriba. Asegúrate de usar la función de búsqueda para confirmar disponibilidad.
  • Número de teléfono
    075-525-0052
  • Vestimenta recomendada
    De vestir

Lo que la gente está diciendo

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

5.0
5 de acuerdo a todas las calificaciones
  • 5Comida
  • 5Servicio
  • 5Ambiente
  • 5Valor

RuidoModerado

5 reseñas
  1. FrankH

    San Francisco

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron en 23 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our experience was wonderful. Would love to go back.

    ¿Te fue útil?

  2. Comensal de OpenTable

    Kioto

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 13 de septiembre de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Premium kyoto beef is incorporated from the starter to the final dish. Every dish was delicious and melted in my mouth. Especially, the sirloin and fillet were masterpieces. As someone who loves meat and particularly adores Japanese beef, I consider this spot a gourmet paradise. Though this gem remains undiscovered by many, it's truly deserving of high acclaim.

    ¿Te fue útil?

  3. Comensal de OpenTable

    Kioto

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 10 de septiembre de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    All of us were impressed how good the beef and every dish was. The menu at Nikukappo Futago is predominantly meat-centered. Think 7 courses of banquet dishes featuring Kyoto beef ranked A4 and A5 expertly cooked in a variety of ways. The top-quality beef is used in everything from the appetizer to the last dish. For a carnivore like myself and a huge fan of Japanese beef to boot, this place is an epicurean heaven. This hidden place is still not well known to many, remains a secret, but well worthy of the star praise.

    ¿Te fue útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Kioto

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 8 de septiembre de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    An experience of savoring the precious Kyoto beef! I had previously enjoyed yakiniku and shabu-shabu in Japan, but this was my first time being moved by a meat kaiseki, meticulously crafted with Japanese culinary techniques dish by dish, known as Niku-Kappo. Despite the variety of dishes, it wasn't too heavy and was very palatable. The grilled Sirloin and matsutake mushrooms, Beef tenderloin with sea urchin teriyaki and sukiyaki pot rice were especially delicious. Highly recommend this restaurant if you like Wagyu.

    ¿Te fue útil?

  5. Comensal de OpenTable

    Kioto

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 31 de agosto de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    初めて食べた京都牛でしたが、洗練された懐石料理で、一品一品が繊細で最高においしかったです。 「先附」のフィレのたれ焼きは、柚子の香りが爽やかで、雲丹や賀茂茄子、銀杏との組み合わせが絶妙。 「御椀」の松茸のお椀は、和牛モモの煮麺とパプリカ、芒柚が絶妙に組み合わさり、深い味わいを楽しめます。 「焼物」のサーロインの朴葉焼きや和牛タンは、葱味噌や柚とともに、繊細な焼き加減で最高でした。 「強肴」の『雅』リブロースのしゃぶしゃぶは、松茸や穴子、水菜と共に湯葉と酢立醤油でいただく、上品な一皿です。 「箸休」のマルシンと酢の物は、スモークサーモンや椎茸、舞茸が調和し、土佐酢ゼリーが爽やかなアクセントです。 「釜炊」では、特製ブレンド米と三角バラのすき焼きが本当においしかったです、こんなおいしいお米初めて食べました。  最後の栗ぃむブリュレは、絶妙な甘さと食感を楽しむことができます。栗好きとしては、これだけでも買って帰りたいですね。

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL KYOTO tiene una calificación promedio de 5 estrellas, según 5 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas

7:00 p.m.


Mapa de Google para 肉割烹ふたご THE JUNEI HOTEL KYOTO

京都府京都市東山区本町4−139 The Junei Hotel Kyoto 1f, Kyoto, 605-0908 26

Información adicional

  • Zona
    Kyoto
  • Horarios
    Diario 17:00–22:00 Es posible que haya excepciones a los horarios de arriba. Asegúrate de usar la función de búsqueda para confirmar disponibilidad.
  • Precios
    más de ¥10.000
  • Cocinas
    Japonesa
  • Ambiente
    Informal
  • Vestimenta recomendada
    De vestir
  • Detalles del área de estacionamiento
    Sin
  • Número de teléfono
    075-525-0052
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable