Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Casa
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco
  4. Wine Country
  5. Napa
The Grove at Copia, Napa, CA

The Grove at Copia

4.4
4.4
2432 reseñas
De $31 a $50
Americana contemporánea
Etiquetas principales:
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Innovador
  • Ideal para disfrutar vinos finos
JOIN US FOR WEDNESDAY NIGHT PASTA NIGHT!
Bold flavors. California-inspired cuisine. The Grove at Copia is the signature restaurant from The Culinary Institute of America right in the heart of downtown Napa. The menu is inspired by the bounty of our gardens. The vibe is relaxed, whether you’re here for a special occasion dining experience or a casual meal out.

Open Wednesday–Saturday, 5–9 p.m. and Sunday 5–7 p.m. for Dinner.

Weekend Brunch available Saturdays and Sundays from 10:30 a.m.-2:30 p.m.

Haz una reservación

2 personas

19:00


Reservado 29 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Eventos privados

Eventos privados

Reserva tu próximo evento con nosotros

Ver detalles

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, De la granja a la mesa, Mundial, internacional
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 10:30–14:30 Cena Mié–Sáb 17:00–21:00 Dom 17:00–19:00
  • Número de teléfono
    (707) 967-2555
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Vestimenta recomendada
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Deborah Mullin
  • Instalaciones para eventos privados
    The Grove at Copia is the signature restaurant from the Culinary Institute of America right in the heart of downtown Napa. The menu is inspired by the bounty of our gardens. Guests in our private dining rooms have the choice of a standard or premium prix fixe three-course menu, for brunch or dinner
  • Contacto para eventos privados
    Restaurant Events Team: (707) 967-2555
  • Zona
    Napa
  • Intersección en calle
    Soscol Ave and Silverado Trail
  • Detalles del área de estacionamiento
    There is a large parking lot directly outside of the CIA at Copia.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Mesa del chef, Para no fumadores, Salón privado, Vinos, Vista, Zona exterior para fumadores

Experiencias

  • CIA Alumni Guest Chef Series–Chef Will Dissen '03

    USD 90.00 por persona

    Pagado por adelantado

    23 may 2024 solamente
    Join us for a special four-course prix fixe dinner with CIA '03 alum chef Will Dissen. Price is $90 per person. Optional wine pairing an additional $60. Chef Dissen will be preparing some of his signature dishes from his new cookbook, "Thoughtful Cooking: Recipes Rooted in the South," highlighting ingredients that are fresh and in-season. Named "one of the best chefs in the country" by Gordon Ramsey, Chef Will Dissen is an award-winning chef, culinary diplomat, restaurateur, author, and early pioneer of the farm-to-table and ocean sustainability movements based in Asheville, NC. He draws on his global culinary expertise and zest for diverse ingredients that tell a story to create his innovative dishes.
    CIA Alumni Guest Chef Series–Chef Will Dissen '03 foto
  • Brown Sugar Kitchen Brunch with Chef Tanya Holland

    USD 75.00 por persona

    5 may 2024 solamente
    Join us at The Grove for a special BROWN SUGAR KITCHEN BRUNCH with Bay Area favorite, Chef TANYA HOLLAND--Chef/Owner of Brown Sugar Kitchen, host of Tanya’s Kitchen Table, Top Chef Season 15 competitor, James Beard Foundation trustee, and cookbook author--as she cooks up some of her signature dishes. The three-course brunch menu is inspired by her famed Oakland restaurant, Brown Sugar Kitchen, and includes a book signing of her latest cookbook, California Soul--available for purchase at the event. The meal starts with a drink upon arrival and shared appetizers for the table and then proceeds with a choice of main course and a choice of dessert.
    Brown Sugar Kitchen Brunch with Chef Tanya Holland foto

Lo que 2,432 personas están diciendo

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.4
4.4 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.4Comida
  • 4.6Servicio
  • 4.4Ambiente
  • 4.1Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Wine Country

    Americana contemporánea

2,432 reseñas
  1. OpenTable Diner

    México

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 3 de junio de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente lugar! Muy buen servicio y el brunch es muy bueno

    ¿Te fue útil?

  2. OpenTable Diner

    Nueva Orleans

    3 reseñas

    VIP
    3.0

    3 reseñas

    Comieron en 29 de diciembre de 2022

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 2
    En varias oportunidades hemos visitado the groove con mi esposa Lina Martínez. En un principio pedíamos entradas y plato fuerte pero desde que descubrimos el “ feast” lo pedíamos y también el pan Ayer fuimos con la ilusión de conocer el “ menú de invierno” porque durante el año probamos todos los que ofrecían en cada temporada. Para empezar , el servicio estuvo demorado. Pedimos una ensalada de cítricos y los pancakes con caviar. La ensalada muy normal. Nada extraordinario. Los pancakes están ricos . Los platos fuertes ( la pechuga de pato y el short rib ) eran pequeños. No creemos que duran más de 80 gramos de pechuga con 3 papas rostizadas y unas poquísimas hojas verdes. Del short rib , podemos decir lo mismo. La idea era compartir. Pues fue de dos bocados por cada plato , literalmente . Entre la entrada de ensalada y pancakes y los platos fuertes pasaron 20-30 minutos. Nadie venía a decirnos si estaba demorado el servicio o que sucedía. Cuando ya vieron nuestra incomodidad vinieron a decirnos ya vienen sus platos y pasaron tranquilamente 8 minutos mas. El restaurante no estaba a full capacidad. La atención y preocupación por el cliente fue nula. Nos quedamos con hambre . Ni siquiera nos preguntaron en algún momento si estábamos bien y como nos parecía Para ser el cierre de nuestra último menú con uds del año la descripción es “ decepcionante “ Entendemos que pueda haber cambio de chef pero lo ideal es que se cambie para mejorar y el comensal quede con satisfacción en todos los aspectos. Esta vez , sin duda , no lo fue

    ¿Te fue útil?

  3. LinaM

    Chicago

    15 reseñas

    VIP
    5.0

    15 reseñas

    Comieron en 16 de enero de 2022

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Estuvo Excelente. La Decoración es simple pero muy creativa. Servicio muy bueno. La Calidad de la comida es inmejorable. Porciones generosas. Ya quiero regresar !

    ¿Te fue útil?

  4. MichelM

    México

    17 reseñas

    VIP
    5.0

    17 reseñas

    Comieron en 21 de agosto de 2020

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Muy agradbla su terraza, ideal en estos tiempos de Covid, gran seleccción de muy buenos vinos

    ¿Te fue útil?

  5. JohnP

    Nueva York

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Had a great time eating at the counter and watching the kitchen action. The chefs were super nice. This was a great experience

    ¿Te fue útil?

  6. SarahS

    Sacramento

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Will definitely be back! Loved the food, service, ambiance!

    ¿Te fue útil?

  7. Anne

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We always love coming here. The service is wonderful and the food is great. They were incredibly accommodating and opened their patio for us including heaters and blankets. Highly recommend eating here!

    ¿Te fue útil?

  8. OpenTable Diner

    Indiana

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 31 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Amazing experience the food was awesome and Ally our server made the experience exceptional. Was great to talk to the chef and the winemaker from Lissiter winery

    ¿Te fue útil?

  9. Marie

    San Francisco

    22 reseñas

    VIP
    5.0

    22 reseñas

    Comieron en 30 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Thank you for everything you do. We loved it and we’ll be back soon to bring our family.

    ¿Te fue útil?

  10. Sallycmc

    San Francisco

    24 reseñas

    VIP
    5.0

    24 reseñas

    Comieron en 24 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our server was helpful and accommodating. We really enjoyed the wonderful meal and meeting Daniela, the amazing chef!

    ¿Te fue útil?

  11. NelsonL

    Columbus

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 23 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Colin was a terrific guide to helping us select from the scrumptious offerings at The Grove! We had a wonderful set of starters (focaccia, oyster mushrooms, fresh salad), flavorful entrees (rockfish, Denver steak), and lovely desserts (tiramisu, fresh citrus tart). I would readily return here again on our next trip to Napa!

    ¿Te fue útil?

  12. Sharon

    San Francisco

    5 reseñas

    VIP
    4.0

    5 reseñas

    Comieron en 21 de marzo de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 2
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Dishes are way too salty. Salad with too much sour dressing. for the whole day the following, throats were dry like on fire, drank lots of water. Servers are courteous and attentive. Ambience is excellent. Just food is not to my taste. Too heavy and way too salty. Maybe just my personal preference

    ¿Te fue útil?

  13. OpenTable Diner

    Sacramento

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 15 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Beautiful setting! The freshest of fresh! Delightful and professional staff!

    ¿Te fue útil?

  14. OpenTable Diner

    Sacramento

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 10 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This was seriously the best meal I have had in a very long time while eating out. The CIA at Copia doesn’t disappoint. We will be back again and again❤️. We had a guest chef which was the event we attended and Jennifer Jasinski was the guest chef. Everything we had was spectacularly made. The chef came out after each course and made sure we were doing good, which almost every time I was almost embarrassed as it felt like I ate it so fast but then was almost licking the plate😂. Each course was fresh, flavorful, perfect temperature and just plain yummy. We have been to the CIA at Copia before for dinner and brunch - we have never been disappointed with anything, the environment is also so calming - just lovely.

    ¿Te fue útil?

  15. OpenTable Diner

    San Francisco

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 3 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Service and ambiance were excellent as well as the food. I was there to celebrate my friend’s birthday and our server surprised her with a glass of a delicious glass of Prosecco wine to wish her a happy birthday. We really enjoyed our time at The Grove at Copia,the place is beautiful and the food is delicious. We will definitely go back!

    ¿Te fue útil?

  16. Timprn

    San Francisco

    12 reseñas

    5.0

    12 reseñas

    Comieron en 3 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Enjoyed a great chef's dinner. Our server was outstanding. Personable and well informed. The blackened cod was perfection. The goat cheese pierogi was delicious. The chocolate/caramel Burano was to die for. Enjoyed speaking with the chef regarding Riesling wines. All in all a wonderful evening.

    ¿Te fue útil?

  17. Buddy50

    San Francisco

    7 reseñas

    5.0

    7 reseñas

    Comieron en 3 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had a great food and wine experience at this guest chef experience last night. I usually don’t like the automatic service charge being added to a bill but on this evening 20% was not adequate for the level of service provided. We also loved our visit from Sarah ( winemaker ) and Susan ( chef from New Orleans). We left feeling that the $400 for two was a real value. Congratulations to the whole team and especially Allie our server although the whole team made the experience top level🏆🏆

    ¿Te fue útil?

  18. RashmiM

    San Francisco

    34 reseñas

    VIP
    3.0

    34 reseñas

    Comieron en 2 de marzo de 2024

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The choice of food was very limited. I wish there was more vegetarian / vegan and soup was part of the menu, given it was a rainy weekend.

    ¿Te fue útil?

  19. stephaniec

    San Francisco

    62 reseñas

    VIP
    5.0

    62 reseñas

    Comieron en 2 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Sitting at the counter we were able to watch the chef and crew work their magic. The food was delicious and plating was lovely. Our servers were attentive as was the entire kitchen crew and greeters upon entry. It was a grade experience

    ¿Te fue útil?

  20. Oleksiy

    Sacramento

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 1 de marzo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful environment! Worth every penny! Great for an anniversary!!

    ¿Te fue útil?

  21. NancyC

    San Francisco

    1 reseña

    4.0

    1 reseña

    Comieron en 26 de febrero de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The service was excellent. The fresh hand pasta was delicious. A very warm friendly place.

    ¿Te fue útil?

  22. MarL

    San Francisco

    3 reseñas

    1.0

    3 reseñas

    Comieron en 25 de febrero de 2024

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 2
    Not at all impressed. Food was subpar. Foccacia bread looked delicious but was cold and dry. There were four of us. Ordered the steak, rockfish and carbonara. Not one of us cared for our meal. Steak not worth $42, carbonara was very dry and sticky. However, our server was excellent - the busser not so much. She spilled quite a bit of water, looked bothered as if it was our fault, and was left there throughout the meal. The dessert was okay. Will not be returning and would not recommend.

    ¿Te fue útil?

  23. OpenTable Diner

    Nueva York

    1 reseña

    2.0

    1 reseña

    Comieron en 18 de febrero de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 1
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 1
    Food salted only branch, no other options, excellent service expensive for the quality, nobody in the restaurant only my table

    ¿Te fue útil?

  24. Steve

    San Joaquín

    13 reseñas

    VIP
    5.0

    13 reseñas

    Comieron en 18 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excellent food and service. Every dish was prepared and cooked to perfection and very delicious. We'll be back again!

    ¿Te fue útil?

  25. FreddyXT

    Los Ángeles

    32 reseñas

    VIP
    5.0

    32 reseñas

    Comieron en 18 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    My dining experience at the grove was better I have anticipated, some of the farm-to-table cuisine options are great, and it was a refreshing journey through locally sourced flavors. The menu highlighted seasonal ingredients, creating a vibrant and diverse culinary palette. The elegant but approachable ambiance perfectly complemented the ethos of farm-fresh dining. The attentive staff provided insights into the origins of each ingredient, adding a layer of connection to the food. Overall, The Grove stands out as a beacon of sustainability and culinary excellence, making it a must-visit for those who appreciate the true essence of a contemporary farm-to-table dining.

    ¿Te fue útil?

  26. GJGourmand

    Los Ángeles

    24 reseñas

    VIP
    5.0

    24 reseñas

    Comieron en 17 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Professional, knowledgeable, welcoming reception and service. Accommodating to dietary restrictions. Food selection and preparation 5 star.

    ¿Te fue útil?

  27. Tedv

    San Francisco

    11 reseñas

    5.0

    11 reseñas

    Comieron en 17 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We were fortunate to be sat at the kitchen chef’s table (bar) as one of our guests was a 12yr old who has significant interest in becoming a chef someday. The team was wonderful in every aspect. They interacted with us and chef Deborah even gave our little guy a white Toque for his enjoyment and his excitement was palpable. Colin took great care of us. Will be back for sure. Quote from the kids “that was the best meal I’ve ever had”. Memorable for sure. Thank you again.

    ¿Te fue útil?

  28. MaryJE

    San Francisco

    30 reseñas

    VIP
    5.0

    30 reseñas

    Comieron en 16 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food was delicious. The service was attentive and friendly. The location is lovely. I’ll be back!!

    ¿Te fue útil?

  29. ColleenB

    San Francisco

    33 reseñas

    5.0

    33 reseñas

    Comieron en 15 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Vegan choices on a Prix Fixe? Yes, and thank you! Every course had a vegan option and I must say the Lion's Mane Steak was fabulous, albeit a little spicy, but that's just me cause I have a sensitive tummy. However, that did not stop me from eating it!

    ¿Te fue útil?

  30. LoriM

    San Diego

    34 reseñas

    VIP
    5.0

    34 reseñas

    Comieron en 11 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The Grove was outstanding! We went for brunch (party of 4) and were impressed by the variety and creativity of the menu - including the brunch cocktails. Everyone there showed a genuine passion for their craft and were the epitome of hospitality. The restaurant had recently been remodeled and it is beautiful - I loved the color palate. It was also fun to visit the Chuck Williams museum upstairs and to check out the garden. We will definitely return next time we’re in Napa.

    ¿Te fue útil?

  31. Lomiank06

    Chicago

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 11 de febrero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    We went for our anniversary and were greeted with complementary glasses of champagne. We both agreed that the food was the best we have ever eaten.

    ¿Te fue útil?

  32. Liz71

    San Francisco

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 29 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious dinner, beautifully served, we had bread and burrata and salads, followed by ribeye and rockfish, then cheesecake and chocolate cake. delicious with great service!

    ¿Te fue útil?

  33. OpenTable Diner

    San Francisco

    1 reseña

    VIP
    2.0

    1 reseña

    Comieron en 28 de enero de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 1
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 3
    Our brunch items came out either cold or burnt. We waited over 50 minutes for our food when tables around us were served and left before we got our cold, burnt food.

    ¿Te fue útil?

  34. Native

    San Francisco

    151 reseñas

    5.0

    151 reseñas

    Comieron en 28 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The Restaurant Week meal was exceptional. The Little Gem salad and Rib-eye steak were excellent. The only disappointment was the parking. The lot was full including across the street. Our guests couldn't find a place to park.

    ¿Te fue útil?

  35. MarieC

    Sacramento

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 28 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Exemplary service, exquisite food and beautiful outdoor ambiance for a perfect evening celebration. Highly recommend.

    ¿Te fue útil?

  36. ShawnaR

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 28 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our first time eating here, glad we made the trip there!! Beautiful grounds, great service and amazing food! My sons and I cleaned our plates and still crave more of that griddled focacia and cheese side dish! Loved the variety for restraunt week and great pricing. Everything was so amazing. We will absolutely be back!

    ¿Te fue útil?

  37. RyanB

    San Francisco

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 28 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had the pleasure of dining at the bar and it was a wonderful experience. Watching our meals get prepared was a treat. The excitement and buzz of the surroundings added to our investment in the happenings of the restaurant. We intend to dine here again as well as take part in the classes. Thanks for a great night.

    ¿Te fue útil?

  38. Cindyd

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 27 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had a fantastic meal at The Grove. The food, service, and atmosphere were all perfect. Because it was Restaurant Week, we ordered from the prix fixe menu. Because there were two or three options per course, our family of three was able to sample everything. We will be back!

    ¿Te fue útil?

  39. OpenTable Diner

    Nueva York

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 26 de enero de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    I was a little disappointed that we were seated overlooking chefs cook . Service wasn’t great Food was excellent Would go back for sure

    ¿Te fue útil?

  40. Wellread

    San Francisco

    26 reseñas

    VIP
    4.0

    26 reseñas

    Comieron en 25 de enero de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 4
    The food was delicious (except for the lime sorbet) for the pre-set menu for restaurant week. Delightful ambience. Noise a little too loud for easy conversation but OK. Service was horrible but we mentioned the issues to someone who looked in charge and it improved immediately. We had a jolly time.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

The Grove at Copia tiene una calificación promedio de 4.4 estrellas, según 2432 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas

19:00


Reservado 29 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para The Grove at Copia

500 1St St, Napa, 94559 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    Soscol Ave and Silverado Trail
  • Zona
    Napa
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 10:30–14:30 Cena Mié–Sáb 17:00–21:00 Dom 17:00–19:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, De la granja a la mesa, Mundial, internacional
  • Ambiente
    Informal
  • Vestimenta recomendada
    Informal y elegante
  • Detalles del área de estacionamiento
    There is a large parking lot directly outside of the CIA at Copia.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Deborah Mullin
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Mesa del chef, Para no fumadores, Salón privado, Vinos, Vista, Zona exterior para fumadores
  • Número de teléfono
    (707) 967-2555
  • Instalaciones para eventos privados
    The Grove at Copia is the signature restaurant from the Culinary Institute of America right in the heart of downtown Napa. The menu is inspired by the bounty of our gardens. Guests in our private dining rooms have the choice of a standard or premium prix fixe three-course menu, for brunch or dinner
  • Contacto para eventos privados
    Restaurant Events Team: (707) 967-2555
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable