Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Casa
  2. Estados Unidos
  3. Asheville/Noroeste de Carolina
  4. Asheville
  5. Asheville
The Blackbird, Asheville, NC

The Blackbird

4.5
4.5
4090 reseñas
De $31 a $50
Americana contemporánea
  • Encantador
  • Joya de la zona
  • Bueno para ocasiones especiales
Este establecimiento es un restaurante elegante pero casual a la vez. Cuentan con servicio de almuerzo, cena y brunch dominical. Su menú es de estilo "Modern Southern" con un toque de tradición, además de ser divertido, animado y que utiliza solo ingredientes locales. El menú "de la granja a su mesa" cambia según la temporada con varias opciones de platillos del día. El restaurante se localiza en el centro, 47 Biltmore Avenue, en la planta baja del Aloft Hotel, el cual cuenta con estacionamiento público. Es una empresa familiar, local e independiente.

Haz una reservación

2 personas

7:00 p.m.


Reservado 37 veces hoy

Pide a domicilio o para llevar

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Regional americana (Sureña), Comida reconfortante
  • Horarios
    Desayuno tardío Sáb, Dom 10:00–14:30 Almuerzo Lun–Vie 11:30–14:30 Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Número de teléfono
    (828) 254-2502
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Vestimenta recomendada
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Michael Reppert
  • Instalaciones para eventos privados
    Our restaurant has an open floor plan, but we do our best to ensure you have space to yourself for a large party or event. Please email information@theblackbirdrestaurant.com for more information. The Blackbird will design just the right menu for the occasion and provide a relaxed and elegant environment.
  • Contacto para eventos privados
    Jesson Gil: (828) 254-2502
  • Zona
    Asheville
  • Intersección en calle
    Aston St
  • Detalles del área de estacionamiento
    The ground floor of the Aloft Hotel is the entrance to the public parking lot. The rate is hourly. We are not a Hotel restaurant, but we are located in the same building with the Aloft.There is also parking on the street and several parking garages within walking distance.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Entrega a domicilio, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Trae tu propio vino, Vegana, Vinos, Vista

Lo que 4,090 personas están diciendo

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.5
4.5 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.5Comida
  • 4.6Servicio
  • 4.4Ambiente
  • 4.2Valor

RuidoModerado

4,091 reseñas
  1. OpenTable Diner

    West Palm Beach

    7 reseñas

    VIP
    5.0

    7 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Yum. Service and staff was very nice. Food was delicious

    ¿Te fue útil?

  2. JBI530

    Orlando

    18 reseñas

    4.0

    18 reseñas

    Comieron en 5 de julio de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 3
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Don’t waste your money on the bone marrow or duck breast. They were just OK. Very little marrow for $19 and some of the duck was too chewy. The pork chop was a standout as was the side of brussel sprouts. Lovely arugula salad too. Good presentation.

    ¿Te fue útil?

  3. JohnM

    Nashville

    11 reseñas

    VIP
    4.0

    11 reseñas

    Comieron en 5 de julio de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    Modern, chic, light interior. We tried the Chef's tasting menu with wine pairing, and it was very good, but the timing was off; the courses didn't flow, because there was too much time between them. This is the hallmark of a chef, if you can't do it right, take it off the menu. The substituted heirloom tomato gazpacho was really good and perfect for the weather, paired with a Pinot Grigiot. This was followed by grilled mushrooms, lots of flavor, but tough., still paired well with a Ken Wright Pinot Noir. The scallop was excellent and paired with a Chablis. The trout was also very good, but the accompanying red rice was undercooked. The braised beef and grits was okay; it should have been more tender.

    ¿Te fue útil?

  4. OpenTable Diner

    Gran Boston

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 3 de julio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    One of the finest meals w have ever had. The warm welcome from our server Alyssa was a precursor to a meal that was sensational. My wife is writing a sonnet about it. Our only regret is we couldn't finish the bountiful delight.

    ¿Te fue útil?

  5. OpenTable Diner

    Pinehurst

    1 reseña

    2.0

    1 reseña

    Comieron en 3 de julio de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 3
    Waited thirty mins to place a drink order. When it arrived I received a mini-pour of wine for $16. The salmon with lentils special was overcooked salmon and undercooked lentils. Very disappointing especially for the bougie prices.

    ¿Te fue útil?

  6. Shari

    Chicago

    5 reseñas

    VIP
    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 2 de julio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Great mellow and helpful waiter, yummy food and great experience!

    ¿Te fue útil?

  7. OpenTable Diner

    Asheville/Noroeste de Carolina

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 2 de julio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great food, great service. There was a child that made some crying noise for a while. Friendly service.

    ¿Te fue útil?

  8. OpenTable Diner

    Raleigh

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 1 de julio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    An excellent dinner - food, service, and experience. We ordered the chef’s tasting menu for our party and were pleasantly surprised at the variety of courses and delicious flavors. Our server was also tending bar and was so attentive to detail and pleasant in every interaction. We can’t wait for our next visit to Asheville as this is a must for us again. 5 stars on everything.

    ¿Te fue útil?

  9. OpenTable Diner

    West Palm Beach

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 1 de julio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Service was impeccable. Fantastic Southern Cuisine with interesting inventive dishes from the chef!

    ¿Te fue útil?

  10. OpenTable Diner

    Washington DC

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 29 de junio de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    We had the olive bread as an appetizer, vegetarian Wellington, and the goat cheese corn pie. All were great, but the corn pie was an absolute work of art in it's presentation and flavor profiles. I'm not a vegetarian, but I would certainly order that next time.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Usa el botón "Ordenar en línea" para hacer tu pedido a domicilio directamente con The Blackbird The Blackbird también ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (828) 254-2502.

The Blackbird tiene una calificación promedio de 4.5 estrellas, según 4090 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas

7:00 p.m.


Reservado 37 veces hoy

Pide a domicilio o para llevar

Mapa de Google para The Blackbird

47 Biltmore Ave, Asheville, 28801 NC

Información adicional

  • Intersección en calle
    Aston St
  • Zona
    Asheville
  • Horarios
    Desayuno tardío Sáb, Dom 10:00–14:30 Almuerzo Lun–Vie 11:30–14:30 Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Regional americana (Sureña), Comida reconfortante
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Vestimenta recomendada
    Ropa informal
  • Detalles del área de estacionamiento
    The ground floor of the Aloft Hotel is the entrance to the public parking lot. The rate is hourly. We are not a Hotel restaurant, but we are located in the same building with the Aloft.There is also parking on the street and several parking garages within walking distance.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Michael Reppert
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Entrega a domicilio, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Trae tu propio vino, Vegana, Vinos, Vista
  • Número de teléfono
    (828) 254-2502
  • Instalaciones para eventos privados
    Our restaurant has an open floor plan, but we do our best to ensure you have space to yourself for a large party or event. Please email information@theblackbirdrestaurant.com for more information. The Blackbird will design just the right menu for the occasion and provide a relaxed and elegant environment.
  • Contacto para eventos privados
    Jesson Gil: (828) 254-2502
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable