Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
Lista de restaurantes

Miguel Santana's Guide to Celebrating Special Occasions in Chicago

Una foto de Red logo
por OpenTable
Última actualización: 23 de mayo de 2025

Some of Miguel Santana’s (@itsbymiguel) favorite Chicago restaurants, available in one place. All you have to do is decide which one to book.

4.8 (1498)
más de $50
Japonesa
River North (Chicago)

Miru, meaning “view” in Japanese, celebrates the flavors of Japan with sharable dishes like tempura, crispy rice, seafood, beef, and expertly crafted sushi, all while offering stunning views of the Chicago River and Navy Pier.

@itsbymiguel: “Miru is perfect for a memorable night out.”

Reseña destacada
Mauricio
Comieron en 18 abr 2025
Deliciosa la comida, gran servicio y espectacular vista !! Recomiendo 100%

Miru, meaning “view” in Japanese, celebrates the flavors of Japan with sharable dishes like tempura, crispy rice, seafood, beef, and expertly crafted sushi, all while offering stunning views of the Chicago River and Navy Pier.

@itsbymiguel: “Miru is perfect for a memorable night out.”

Reseña destacada
Mauricio
Comieron en 18 abr 2025
Deliciosa la comida, gran servicio y espectacular vista !! Recomiendo 100%
4.8 (2031)
De $31 a $50
Italiana
River North (Chicago)

Pizzeria Portofino is a casual, sunlit restaurant on the Chicago riverfront, serving hand-stretched pizzas, coastal wines, and offering a spacious patio with breezy decor reminiscent of the Italian Riviera.

@itsbymiguel: “You definitely don’t want to miss the charred pepperoni pizza.”

Reseña destacada
Bryan
Comieron en 11 may 2025
Llegue y mi mesa estaba lista, em personal fue amable y atento, el único aspecto a mejor creo que sería el espacio entre mesa y mesa en el espacio del balcón ya que esta muy apretado, la comida y las bebidas fueron espectaculares, creo que este es uno de los restaurantes imperdibles en Chicago.

Pizzeria Portofino is a casual, sunlit restaurant on the Chicago riverfront, serving hand-stretched pizzas, coastal wines, and offering a spacious patio with breezy decor reminiscent of the Italian Riviera.

@itsbymiguel: “You definitely don’t want to miss the charred pepperoni pizza.”

Reseña destacada
Bryan
Comieron en 11 may 2025
Llegue y mi mesa estaba lista, em personal fue amable y atento, el único aspecto a mejor creo que sería el espacio entre mesa y mesa en el espacio del balcón ya que esta muy apretado, la comida y las bebidas fueron espectaculares, creo que este es uno de los restaurantes imperdibles en Chicago.
4.7 (3226)
De $31 a $50
Peruana
West Loop

Perched atop the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market, Cabra serves up bold Peruvian flavors and city views. Led by James Beard Award winner Stephanie Izard along with veteran restaurateurs Rob Katz and Kevin Boehm, the restaurant is a great place for locals and visitors alike.

@itsbymiguel: “It’s a fun, lively spot with bold, Peruvian seafood and creative cocktails.”

Reseña destacada
German
Comieron en 6 mar 2025
Genial el servicio muy bueno si lo recomiendo toda la comida sales a tiempo el personal muy amable y atentos alo q necesitas

Perched atop the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market, Cabra serves up bold Peruvian flavors and city views. Led by James Beard Award winner Stephanie Izard along with veteran restaurateurs Rob Katz and Kevin Boehm, the restaurant is a great place for locals and visitors alike.

@itsbymiguel: “It’s a fun, lively spot with bold, Peruvian seafood and creative cocktails.”

Reseña destacada
German
Comieron en 6 mar 2025
Genial el servicio muy bueno si lo recomiendo toda la comida sales a tiempo el personal muy amable y atentos alo q necesitas
4.7 (1070)
más de $50
cortes de carne
West Loop

Fioretta channels the spirit of a new-age Copacabana, where classic Italian cuisine meets steakhouse indulgence and modern elegance. Chef Joe Rizza reimagines Italian-American favorites using a custom solid fuel hearth for rich flavor and texture. With standout cocktails, live entertainment, and a glamorous atmosphere, Fioretta balances nostalgia with fresh, refined energy.

@itsbymiguel:“With stylish decor, steak done right, and tableside caesar salad it’s a great pick when you want to impress.”

Reseña destacada
Christian
Comieron en 6 ene 2025
Si tienes algo que celebrar, ponte guapo y no dudes en ir a pasar una noche increíble, el lugar es de lo mejor 😃

Fioretta channels the spirit of a new-age Copacabana, where classic Italian cuisine meets steakhouse indulgence and modern elegance. Chef Joe Rizza reimagines Italian-American favorites using a custom solid fuel hearth for rich flavor and texture. With standout cocktails, live entertainment, and a glamorous atmosphere, Fioretta balances nostalgia with fresh, refined energy.

@itsbymiguel:“With stylish decor, steak done right, and tableside caesar salad it’s a great pick when you want to impress.”

Reseña destacada
Christian
Comieron en 6 ene 2025
Si tienes algo que celebrar, ponte guapo y no dudes en ir a pasar una noche increíble, el lugar es de lo mejor 😃
4.7 (2260)
más de $50
Cortes de carne
West Loop

A live fire grill glows at the heart of El Che, a South American–inspired steakhouse lined with glossy black marble and tile that Chicago Magazine named one of the best restaurants in the city. Chef John Manion grew up for a few years in Brazil and got into asado grilling while traveling in Argentina. Come prepared to feast on seafood platters with charred lobster tails and the party steak, a 42-ounce wagyu flap with red and green chimichurri. Those in the know also appreciate the wine list, which exclusively showcases South American makers and won a Wine Spectator Award of Excellence.

@itsbymiguel: “The seafood parrillada is perfect for sharing with a group.”

Reseña destacada
Jose AngelVIP
Comieron en 8 jun 2025
Una gran primer experiencia en el lugar. Los cortes y entradas de gran sabor y presentación. La carta de vinos una de las mejores que he visto.

A live fire grill glows at the heart of El Che, a South American–inspired steakhouse lined with glossy black marble and tile that Chicago Magazine named one of the best restaurants in the city. Chef John Manion grew up for a few years in Brazil and got into asado grilling while traveling in Argentina. Come prepared to feast on seafood platters with charred lobster tails and the party steak, a 42-ounce wagyu flap with red and green chimichurri. Those in the know also appreciate the wine list, which exclusively showcases South American makers and won a Wine Spectator Award of Excellence.

@itsbymiguel: “The seafood parrillada is perfect for sharing with a group.”

Reseña destacada
Jose AngelVIP
Comieron en 8 jun 2025
Una gran primer experiencia en el lugar. Los cortes y entradas de gran sabor y presentación. La carta de vinos una de las mejores que he visto.
OpenTable
  • Acerca de OpenTable
  • Blog
  • Carreras
  • Prensa
Empresas
  • Solución de administración de restaurantes
  • Software de reservaciones para restaurantes
  • Software de marketing para restaurantes
  • Software de eventos para restaurantes
  • OpenTable para Restaurantes
  • OpenTable para Grupos de Restaurantes
  • Recursos para restaurantes
  • Planes y precios de OpenTable
Únete a nosotros
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2025 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable