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Restaurantes cerca de Hotel Le Germain Calgary

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33 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante MAJOR TOM
4.7
Excepcional(5386)
Precio: Caro
• Continental • Centro de la ciudad
Reservado 151 veces hoy
Major Tom is elevated yet approachable, excellent and at ease, confident and gracious. The food, the room, and the service capture the sophistication and glamour of mid-century New York penthouse life, and you feel instantly at home. We maintain the high standards our guests have come to expect, and we do this while being down-to-earth, lively, playful, quirky, fun, and full of personality.Please note that our phone number is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able.
Una foto del restaurante Barbarella
4.7
Excepcional(1666)
Precio: Moderado
• Italiana • Calgary
Reservado 177 veces hoy
Inspired by the chic mid-century yacht culture of Southern Italy and the fresh flavours of the Pacific Northwest, we bring sun-drenched coastal flavours to Calgary. Our dishes reimagine quintessentially Mediterranean fare with locally sourced West Coast ingredients. From zesty aperitifs, fresh crisp sides, bright mains and unashamedly indulgent desserts, each item on our menu will refresh your senses and transport you to a sunny boat deck on the Amalfi Coast. FOLLOW US@THEBARBARELLABAR
Una foto del restaurante Saltlik - Calgary
4.6
Excepcional(3148)
Precio: Caro
• Regional americana (Noroeste) • Centro de la ciudad
Reservado 37 veces hoy
Saltlik representa la quintaesencia de la parrillada moderna en pleno corazón de Calgary. El chef ejecutivo Chris Mills ha elaborado un menú de lujo que satisfará no solo a los auténticos amantes de la carne, sino también a cualquier paladar. Su carta de vinos reúne 55 marcas e incluye vinos procedentes de bodegas del Nuevo Mundo y clásicos del Viejo Mundo, la mayoría con un precio entre los 50 y los 70 USD. El personal, profesional y agradable, asegura una experiencia culinaria informal de primera calidad.
Una foto del restaurante Ruth's Chris Steak House - Calgary
4.8
Excepcional(2842)
Precio: Muy caro
• cortes de carne • Calgary
Reservado 27 veces hoy
El restaurante Ruth's Chris es un establecimiento poco convencional. Esta parrillada ofrece filetes Prime de USDA & ALBERTA cocinados a la perfección a 1.800 grados, platos de marisco excelentes, entradas inspiradas en Nueva Orleans, postres inolvidables y un servicio excepcional. El Ruth’s Chris Steak House Calgary se encuentra en el centro de la ciudad, bien ubicado en la 2ª planta de la Calgary Tower, a solo 1 calle al sur del centro comercial peatonal Stephen Avenue. Los clientes podrán disfrutar de un menú de platillos a la carta y un menú completo con entradas desde 36 USD. Además, el restaurante cuenta con noches especiales, como el Sunday Tradition de los domingos con una parrillada de 3 tiempos por 42 USD por persona y la noche de citas de los miércoles, con cenas para 2 personas por 110 USD. El Ruth’s Chris Steak House es ideal para cenas románticas, almuerzos de negocios o una cena rápida antes del partido.
Una foto del restaurante KAMA
4.9
Excepcional(729)
Precio: Caro
• Tapas / Botanas • Beltline
Reservado 31 veces hoy
Since opening its doors in 2022, Kama has quickly earned a reputation as one of Calgary's most celebrated dining destinations, with recognition from both local and national publications. At Kama, timeless Mediterranean flavours blend seamlessly with a fresh, modern twist, creating dishes that are both familiar and delightfully unexpected. Our menu is a nod to bold traditions and fresh creativity, featuring vibrant, thoughtful dishes that honour the past and embrace a modern spirit. From reimagined classics to inventive originals, every bite is designed to inspire and bring people together.At Kama, Chef Kenny Kaechele brings heart and creativity to every dish, blending old world flavours with a thoughtful, creative edge. Built with the belief in family at its core, Kama reflects Kenny’s vision of a space where community comes together. Nestled into the Beltline, it’s more than a neighbourhood spot—it’s where friends gather, milestones are celebrated, and everyday moments are shared.
Una foto del restaurante The Guild
4.5
Increíble(1946)
Precio: Caro
• cortes de carne • Calgary
Reservado 58 veces hoy
El restaurante The Guild ofrece una nueva e interesante propuesta basada en las mejores tradiciones de carniceros, cocineros y hosteleros. Su nombre está inspirado en las asociaciones gremiales de antaño, que servían de punto de reunión y sociedades secretas para artistas y comerciantes. Los chefs del The Guild, en su intento de rendir homenaje a los canadienses amantes de la carne, basan su en reses locales, carne de caza y aves de corral. Además, utilizan técnicas tradicionales de sobre leña y carbón.
Una foto del restaurante MODERN STEAK on Stephen Avenue
4.6
Excepcional(1448)
Precio: Caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad
Reservado 45 veces hoy
Four key pieces separate us from a traditional steakhouse.1) We only serve ranch specific Alberta Beef. That means we don’t serve beef from anywhere else on the planet. We know our farmers and ranchers personally and respect the hard work they put into produce our beef. We like our beef to be, hormone & antibiotic free and pasture raised. Happy cattle make for better steaks. 2) We are one of just a handful of steakhouses in Canada that serves, Grass-fed, Grain-fed, Wet-aged, Dry-aged and Wagyu beef 365 days a year. Our beef is always fresh never frozen.3) We use an 1800o Infrared Grill to cook your steaks. Our grill stays at very consistent high heat versus a traditional open flame grill. The high heat creates a flavourful crust on outside of the steak and leaves a juicy centre.4) Our décor is warm and modern. The tradition has always been dark wood, leathers and a muted palate for a steakhouse. We broke the mold and decided to add hand selected music that reflects us!
Una foto del restaurante CHARCUT
4.4
Increíble(4309)
Precio: Moderado
• Canadiense contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 23 veces hoy
El finalista de la temporada 1 de "Top Chef", Connie DeSousa, es cochef y propietario de este nuevo restaurante situado en el centro de Calgary. Su estilo de cocina es urbano/rústico y cuenta con un asador y una parrilla construidos a medida, un rebanador de estilo vintage y un bar de carnes frías artesanales. El CHARCUT es un lugar de reunión moderno y acogedor que combina la cocina de chef con toques italianos y de la Francia rural. Los ingredientes proceden de pequeños granjeros y ganaderos locales, y las especias las recogen a diario de su jardín propio, lo que minimiza el número de kilómetros que recorre la comida. Sirve un menú completo hasta bien entrada la noche.
Una foto del restaurante Salt & Brick - Calgary
4.7
Excepcional(401)
Precio: Caro
• Canadiense contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 28 veces hoy
Salt & Brick isn’t just a restaurant—it’s a vibe. Every week, our Chef and crew drop a fresh sheet menu loaded with inventive share plates and small bites, made daily with top-tier, locally sourced ingredients. Pair your meal with our curated selection of bold wines and signature cocktails. We’re here to guide you through an ever-evolving culinary journey, where each visit feels like a brand-new experience. We do cool shit.
Una foto del restaurante FinePrint
4.6
Excepcional(523)
Precio: Caro
• Canadiense contemporánea • Calgary
Reservado 28 veces hoy
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.

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