Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Casa
  2. Estados Unidos
  3. Portland/Oregón

Mejores restaurantes Americana en Portland/Oregón

Precios

58 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Jake's Famous Crawfish
4.6
Excepcional(6595)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
Reservado 47 veces hoy
Impeccable experience
Una foto del restaurante Marco's Cafe
4.6
Excepcional(111)
Precio: Caro
• Americana • SW Portland
Reservado 5 veces hoy
Marco’s Café and Espresso Bar, in the heart of Southwest Portland’s charming Multnomah Village, has been serving up consciously-sourced fare since 1983. We hope you’ll join us under the umbrellas, in the historic Nelson Thomas building, next time you’re in need of some nourishment.
Una foto del restaurante Chart House Restaurant - Portland
4.6
Excepcional(6389)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
Reservado 55 veces hoy
Casi todo muy bien, restaurante muy limpio, servicio muy amable, buen ambiente, el ballet parking muy bien, la comida muy deliciosa excelente vista al exterior, el único detalle fue que se equivocaron en nuestra orden, y nos trajeron algo que no pedimos, aunque lo corrigieron y tuvimos que esperar mas tiempo por nuestra cena, no tuvieron la cortesía de compensarnos por el tiempo mas de espera que tuvimos que esperar, y el postre tuvimos que esperar otra media hora por el.
Una foto del restaurante Portland City Grill
4.4
Increíble(9220)
Precio: Muy caro
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
Reservado 121 veces hoy
Excelente todo el servicio, atención, comida, el lugar muy lindo y sobretodo la vista espectacular 10/10
Una foto del restaurante Tavern on Kruse
4.4
Increíble(1795)
Precio: Caro
• Regional americana (Noroeste) • Lago Oswego
Reservado 33 veces hoy
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Una foto del restaurante Oswego Grill - Kruse Way
4.6
Excepcional(2381)
Precio: Moderado
• Cortes de carne • Lago Oswego
Reservado 40 veces hoy
Fueron muy atentos
Una foto del restaurante Morton's The Steakhouse - Portland
4.5
Increíble(2441)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad
Reservado 30 veces hoy
Muy buen servicio de parte de el staff
Una foto del restaurante Lilia Comedor
4.7
Excepcional(246)
Precio: Muy caro
• De la granja a la mesa • SW Portland
Reservado 18 veces hoy
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Una foto del restaurante Morchella
4.6
Excepcional(157)
Precio: Moderado
• De la granja a la mesa • NE Portland
Reservado 5 veces hoy
Morchella is a modern American restaurant in Portland, OR dedicated to seasonal foraged and wild foods. We serve a foragers' tasting menu, in addition to an a la carte menu. We look forward to hosting you!
Una foto del restaurante Bellpine at The Ritz-Carlton Portland
4.7
Excepcional(256)
Precio: Muy caro
• Americana • NW Portland
Reservado 24 veces hoy
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable