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Blue Boar Inn & Restaurant, Midway, UT

Blue Boar Inn & Restaurant

4.9
4.9
1048 reseñas
De $31 a $50
Americana

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 12 veces hoy
  • Encantador
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Joya de la zona
El Blue Boar Inn and Restaurant recuerda a una cabaña de cazadores del viejo continente europeo ubicada en las estribaciones de Midway, en Utah. El salón principal del restaurante Inn tiene una capacidad para 60 comensales. Este restaurante está especializado en la mejor gastronomía de Europa.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Cena fina
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana, Americana contemporánea, Mediterránea
  • Horarios
    Desayuno Lun–Sáb 08:00–10:30 Desayuno tardío Dom 10:00–14:00 Almuerzo Lun–Sáb 11:30–14:30 Cena Todos los días 17:30–21:00
  • Número de teléfono
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Chris Sheehan
  • Instalaciones para eventos privados
    Library seats 8-12 Small dining room seats 8-20
  • Zona
    Midway
  • Intersección en calle
    Homestead Drive
  • Parking details
    Private parking on property and across street.
  • Adicional
    Almuerzo de fin de semana, Banquete, Bar / Sala pública, Cargo por descorche, Cervezas, Comida al aire libre, Granja a la mesa, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Restaurante bar, Salón privado, Trae tu propio vino, Vinos

Lo que dicen 1,048 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.9
4.9 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.8Comida
  • 4.6Servicio
  • 4.9Ambiente
  • 4.7Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Utah

    Mejores en General

  • Utah

    De mejor Ambiente

  • Utah

    Mejor relación calidad-precio

  • Utah

    Ideal para el brunch

  • Utah

    Americana

  • Región de Park City

    Mejores en General

  • Región de Park City

    Con la mejor Comida

  • Región de Park City

    De mejor Ambiente

  • Región de Park City

    Mejor relación calidad-precio

  • Región de Park City

    Joya de la zona

  • Región de Park City

    Ideal para cenas al aire libre

  • Región de Park City

    Romántico

  • Región de Park City

    Bueno para ocasiones especiales

  • Región de Park City

    Americana

1,048 reseñas
  1. JennyK

    Pittsburgh1 reseña

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    What an amazing experience. A quaint establishment with delicious food and service that was wonderful. The staff was kind and engaging. We enjoyed the French Onion Soup, Fondue, Pork Shank, Salmon and Fliet Mignon. We ended with a crème brûlée. Highly recommend!

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  2. Suellen

    San Francisco1 reseña

    4.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Arugula beet salad was fantastic! Halibut was dry. Salmon was very nice. Ambience is fantastic with views of beautiful State Park scenery. Dining room is very nice and quiet. Beautifully appointed. Be sure to check out the little bar in the back and the bathrooms. Love Blue Boar. It is a gem.

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  3. Sandy

    Salt Lake City3 reseñas

    5.0

    Comieron en 14 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Staff and food never disappoint. We enjoy coming to the Blue Boar.

    ¿Te fue útil?

  4. Melissa VIP

    Kansas City24 reseñas

    5.0

    Comieron en 9 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Celebrated my birthday at the Blue Boar and it was perfect! The restaurant was very nice, reminded me of a European inn. Very quaint! I started with French onion soup which may have been the best I’ve ever had. Delicious, I highly recommend it! If the chef is willing to share, I’d love the recipe! For the main course I enjoyed the Filet Mingnon which came with mashed potatoes & carrots. The filet was cooked perfectly, very tender & flavorful. The sauce on the filet was very good! The sides were also excellent! My dining partner had the Pork Shank that was also excellent. Very tender & flavorful! Flourless Chocolate Torte was my choice for dessert. It was good, but not as excellent as the rest of my meal. It was served with ice cream & salted caramel sauce. I would have liked a little more of the caramel sauce to offset the slight dryness of the torte. Next time, I will try the white chocolate & raspberry cheesecake. It looked delicious at the table near ours. My dining partner enjoyed the Carrot Cake. The restaurant was very busy as it was a Saturday night when I visited. A lot of tables were seated at the same time so our service was a little slow to get started. Once we ordered the slower pace was nice for a fine dining experience. The manager of the restaurant came by several times to ensure we had what we needed since our server also had a large party, too. Other than the slow start, the service was good. I highly recommend the Blue Boar and will dine here again when I’m in the area!

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  5. Natalie

    Portland1 reseña

    5.0

    Comieron en 9 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    We came for a nice dinner to celebrate my sisters bachelorette!! We picked the location because the photos and the food was giving ski wench vibes which was awesome!! We all had great meals, great wine, and had a lot of fun!! We will definitely be back, and hopefully can stay at the inn, we were dying to explore the space more!! But food, service and ambiance were great, all of us would highly recommend!!

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  6. Debra

    San Francisco2 reseñas

    5.0

    Comieron en 9 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Very pricey salads for not much on them but otherwise great

    ¿Te fue útil?

  7. Brian VIP

    Salt Lake City15 reseñas

    5.0

    Comieron en 5 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Blue Biar is always terrific. The food is very good and reasonable. The service is excellent.

    ¿Te fue útil?

  8. bruce VIP

    Nueva York56 reseñas

    5.0

    Comieron en 28 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Consistently excellent food. Great wait staff. And a great, fairly priced wine list.

    ¿Te fue útil?

  9. Pam VIP

    Orlando31 reseñas

    5.0

    Comieron en 27 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    BBI is such a unique and quaint place. Food was excellent as usual .

    ¿Te fue útil?

  10. Kerry VIP

    Salt Lake City19 reseñas

    5.0

    Comieron en 27 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    ALWAYS a great evening at The Blue Boar….fabulous staff, great food, breathtaking ambiance….couldn’t ask for more than that!!!!!

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Preguntas frecuentes

Blue Boar Inn & Restaurant tiene una calificación promedio de 4.9 estrellas, según 1048 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 12 veces hoy
Mapa de Google para Blue Boar Inn & Restaurant

1235 Warm Springs Rd, Midway, 84049-6466 UT

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    Homestead Drive
  • Zona
    Midway
  • Horarios
    Desayuno Lun–Sáb 08:00–10:30 Desayuno tardío Dom 10:00–14:00 Almuerzo Lun–Sáb 11:30–14:30 Cena Todos los días 17:30–21:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana, Americana contemporánea, Mediterránea
  • Ambiente
    Cena fina
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Private parking on property and across street.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chris Sheehan
  • Adicional
    Almuerzo de fin de semana, Banquete, Bar / Sala pública, Cargo por descorche, Cervezas, Comida al aire libre, Granja a la mesa, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Restaurante bar, Salón privado, Trae tu propio vino, Vinos
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